Jernesalt
Dynamisk komplementær helhedsrealisme
Samfund Eksistens Sekularisering Coronakrisen E-Bøger
SAMFUND
 
EKSISTENS
 
SEKULARISERING
 
2019-FILOSOFIEN
 
ESSAYS
RETORIK
ONTOLOGI
VIRKELIGHED
ENFOLDIG TALE
SKIDT OG KANEL
REDAKTION
PROGRAM
INTRODUKTION
INSPIRATORER
OVERSIGTER
EMNEINDEX
PERSONINDEX
LINKS
E-MAIL
 
utils prefix normal Forside    Oversigter    Redaktion    At læse Jernesalt    Sendemand    Vrangsiden    Kontakt   
 
JERNESALT - Humanright

ARTIKEL FRA JERNESALT - 1.11.02.


Human Rights Watch om Arafat

Menneskerettighedsgruppen Human Rights Watch har 1.11. offentliggjort sin skarpe kritik af palæstinensernes effektivt isolerede leder, formand Yassir Arafat, og de palæstinensiske selvmords-bombemænd.

Rapporten sidestiller selvmordsaktionerne med krigsforbrydelser og siger ligeud, at folk der gennemfører eller medvirker til sådanne aktioner er krigsforbrydere og aldeles ikke er martyrer.

Rapporten siger også ligeud, at Yassir Arafat ikke har gjort nok for at standse selvmordsaktioner fra grupper som Hamas, Islamisk Jihad, Al Aqsa Martyrernes Brigade og Folkefronten til Palæstinas Befrielse, selvom folkeretsreglerne udtrykkeligt foreskriver, at magthavere har ansvaret for, hvad folk under deres kontrol begår af krigsforbrydelser eller forbrydelser mod menneskeheden.

Rapporten afviser samtidig de gængse palæstinensiske påstande om, at det skulle være de israelske aktioner der har forhindret det palæstinensiske politi i at gribe ind, for selvstyremyndighederne foretog sig heller ikke noget, da politistyrkerne var intakte.

Human Rights Watch bekræfter således præcis, hvad præsident Bush og udenrigsminister Colin Powell har sagt hele tiden, og som har fået dem til at afvise Yassir Arafat som seriøs forhandlingspartner. Eller med andre ord: Rapporten bekræfter, at Arafats tid er udløbet - uanset om han bliver genvalgt til januar.Læs også artiklen om:   Arafat - eller fred?Til toppen   Til forsiden   PrintVersion  


utils postfix clean
utils postfix normal