Jernesalt
Dynamisk komplementær helhedsrealisme
Samfund Eksistens Sekularisering Coronakrisen E-Bøger
SAMFUND
 
EKSISTENS
 
SEKULARISERING
 
2019-FILOSOFIEN
 
ESSAYS
RETORIK
ONTOLOGI
VIRKELIGHED
ENFOLDIG TALE
SKIDT OG KANEL
REDAKTION
PROGRAM
INTRODUKTION
INSPIRATORER
OVERSIGTER
EMNEINDEX
PERSONINDEX
LINKS
E-MAIL
 
utils prefix normal Forside    Oversigter    Redaktion    At læse Jernesalt    Sendemand    Vrangsiden    Kontakt   
 
JERNESALT - E-mail

Jernesalts e-mailadresse:Email-adressen fra og med 4.11.20. ejvindhoej@newmail.dkOm mails til Jernesalt er det generelt gældende at der ikke optages indlæg fra læserne. Hjemmesiden ikke er et organ for diskussion eller polemik, men et organ for fordybelse og nærlæsning. Polemik kan være en meget fornøjelig sport, men fører sjældent til andet end at diskussionspartnere vil have ret og vender sig imod at lytte, lære nyt eller tænke nyt.

Mails om faktuelle fejl modtages altid gerne. Fejlene vil blive rettet uden videre.

Men fra og med 2.6.22. kan jeg ikke - som hidtil - love at besvare alle seriøse henvendelser. Fra den dato kommer jeg ikke med flere artikler, men hjemmesiden vil forblive på nettet nogle år endnu - jævnfør iøvrigt mit Post Scriptum til den afsluttende artikel om Ukraine-krigen: Jernesalt takker af efter 20 år

Henvendelser kan også ske til min postadresse: Strandby allé 9, 2650 Hvidovre.Jernesalt har været en enkelt mands forsøg på at bringe
en bred, tværfaglig, dynamisk og konsistent filosofi
i sammenhæng med kommentarer til
aktuelle begivenheder, film, kunstudstillinger og bogudgivelser.Hjemmesiden har ikke være skrevet af akademisk, men af eksistentiel interesse.
Den skal derfor læses eksistentielt,
dvs med eftertanke og henblik på at udfordre egne subjektive meninger.
Jf. artiklen: Eftertankens væsen og mening.

Helt central til en forståelse af Jernesalts hovedsynspunkter er e-bogen
'Højsangen om den menneskelige eksistens',
der imidlertid ikke længere kan fås til fri downloading, da den indeholder mange illustrationer, der er underkastet copyright.
Men dele af teksterne kan læses her på siderne uden illustrationer, selvom det egentlig vil give et skævt indtryk.
De offentliggøres alligevel, da de indeholder stof af meget personlig karakter der ellers ikke kan findes på hjemmesiden eller i e-bøgerne.

Ejvind RiisgårdSe også:    At læse Jernesalt   og    Introduktion til Jernesalts filosofiOplysninger om redaktøren findes under    Redaktion.

Oplysninger om hjemmesidens program, idé, formål og målgruppe skal søges under    Program.Til toppen   Til forsiden   PrintVersion   Tip en ven  utils postfix clean
utils postfix normal